Træk din regning fra i skat

​Blikkenslager - professionelt blikarbejde udføres

Hos ​Lind Blik & VVS A/S kan vi som din blikkenslager alle blikopgaver. Uagtet om det er taget, tagrenden eller hele facaden der trænger til en kærlig hånd eller et helt nyt udseende, vil vi vores ansvarlige medarbejdere altid færdiggøre opgaven ud fra kundens ønsker og behov. 

I omegnen af Herning og Holstebro har vi som blikkenslager med succes og tilfredshed hos vores kunder udført blikarbejde i højeste kvalitet.

Fokus på kvalitet og æstetik

​Vores veluddannede og professionelle medarbejdere udfører alt arbejde i blik, zink og kobber med fokus på det æstetiske resultat og højeste kvalitet. Enhver blikkenslager kan håndtere alt fra de mest simple til mest avancerede opgaver med samme skarpe fokus på det samlede udtryk.

Skal der foretages mere omfattende arbejde af en blikkenslager, vil det altid være en god idé at tage os med på råd fra starten. Vi tilbyder faglig inspiration og professionel sparring, mens vi igennem løbende dialog sikrer, at løsningen er den mest optimale til netop dine behov.

Erfaring og garanti

​Vores firma har eksisteret i 40 år og derigennem ved vi, at de bedste resultater skabes ved at lytte til sine kunder. Derfor vil vi altid gerne besøge din bolig, institution, virksomhed eller erhverv. 

I fællesskab kan vi udtænke den mest miljøvenlige, prisvenlige og kvalitetssikre løsning. Vores erfaring som blikkenslager er din sikkerhed for et perfekt stykke arbejde.

Kontakt din blikkenslager

​​Som medlem af TEKNIQ, hvorunder Dansk VVS Garanti findes, er vores kunder altid garanterede et færdigt resultat i overensstemmelse med det aftale. Vi udfører alle vores opgaver til tiden og til din tilfredshed.

Kontakt din blikkenslager og få et uforpligtende tilbud, et godt råd eller et møde: info@lindblikvvs.dk eller 97125227.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Lind Blik & VVS A/S

CVR: 29623902

Kontaktinformation

Adresseinformation

Nr. Lindvej 6

7400 Herning